Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت خودروسازی به سرعت در حال پیشرفت است و هر روز تکنولوژی جدیدی را ارائه می‌کند.

اما این بدان معنا نیست که خودروهای قدیمی فراموش شوند و یا از بین بروند؛ از قضا، خودروهای کلاسیک طرفداران بسیاری را در سراسر جهان دارند و این علاقه در بین مردم کشورمان نیز دیده می‌شود. علاقمندان این خودروها، طراحی و سبک کلاسیک آن‌ها را به تکنولوژی و آپشن‌های امروزی ترجیح می‌دهند و هنگام خرید خودرو، کلاسیک‌ها را انتخاب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودروهای کلاسیک بسیاری، در کلاس‌های مختلف در بازار کشور یافت می‌شوند که با توجه به سال تولید و شرکت سازنده، با قیمت‌های متفاوتی به فروش می‌رسند. برخی از آن‌ها خودروهای سالم و سرحالی هستند و برخی نیز علی‌رغم ظاهر خوب و مناسب، مشکلات فنی فراوانی را به همراه خواهند داشت. در نتیجه، مهم‌ترین اقدام قبل از خرید، مقایسه خودرو است و باید مشکلات و ضعف‌های آن به طور دقیق مشخص شوند. معمولاً خودروهای کلاسیک به بازسازی نیاز دارند؛ بازسازی این خودروها کار بسیار تخصصی‌ای محسوب می‌شود و دقت بالایی را می‌طلبد.

دولت برای این خودروها، پلاک تاریخی را در نظر گرفته که طبق اخبار خودرو، به خودروهای دارای اصالت کالبدی و سلامت فنی، که بیش از ۳۰ سال سن دارند، تعلق می‌گیرد.

اما خرید این قبیل خودروها، مشکلات زیادی را نیز به دنبال خواهد داشت؛ کمبود قطعات یکی از اصلی‌ترین چالش‌هایی است که مالکان خودروهای کلاسیک با آن مواجه می‌شوند. البته برای دوست‌داران کلاسیک‌ها، چنین مشکلاتی نیز شیرین به نظر می‌رسد و با صبر و عشق و علاقه، خودرو خود را کامل می‌کنند.

در ادامه این مطلب سعی شده تا چندین نمونه از خودروهای کلاسیک قابل خریداری با بودجه یک میلیارد تومان و کمتر، معرفی شوند. البته لازم به ذکر است که مبلغی نیز برای هزینه‌های بازسازی و نگهداری باید در نظر گرفته شود.

شورولت کامارو نسل دوم

خودروهای عضلانی آمریکایی در بین کلاسیک‌ها بسیار محبوب‌اند. قدرت بالا و فرم منحصربه‌فرد بدنه، از دلایل اصلی این محبوبیت هستند. نسل دوم شورولت کامارو (۱۹۷۴_۱۹۷۷) را می‌توان ارزان‌ترین و در دسترس‌ترین کوپه آمریکایی موجود در بازار کشور دانست. در قلب کامارو، یک پیشرانه ۸ سیلندر وی‌شکل با حجم ۵.۷ لیتر با سیستم کاربراتور قرار گرفته که ۱۶۵ اسب‌بخار قدرت و ۳۵۵ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. این پیشرانه عظیم به طور ترکیبی حدود ۱۷ لیتر بنزین را در هر صد کیلومتربرساعت مصرف می‌کند. بدنه و کابین کامارو طوری طراحی شده که فضای زیادی را ارائه نمی‌دهد و مناسب دو سرنشین است. از نقاط ضعف آن می‌توان به مصرف سوخت نسبتاً زیاد و مشکلات هنگام رانندگی در شهر را نام برد.

ب‌ام‌و ۲۰۰۲

محصولات شرکت ب‌ام‌و از گذشته تاکنون در بازار کشور حضور دارند و همیشه محبوب‌اند. ب‌ام‌و ۲۰۰۲ اولین بار در سال ۱۹۶۸ معرفی شد و توانست مشتریان بسیاری را جذب کند. خوشبختانه پای این کوپه جذاب آلمانی به ایران هم باز شد و مردم به خوبی از آن استقبال کردند. پیشرانه ۲ لیتری ب‌ام‌و ۲۰۰۲ می‌تواند حدود ۱۰۰ اسب‌بخار قدرت و ۱۵۷ نیوتن‌متر گشتاور را تولید کند. این پیشرانه به طور تقریبی در هر صد کیلومتر، ۱۱.۸ لیتر بنزین مصرف می‌کند. این روزها ب‌ام‌و ۲۰۰۲ در بازار کشور به عنوان یک خودرو کلاسیک کوچک و دوست‌داشتنی معامله می‌شود و قطعات آن را نیز می‌توان یافت.

مرسدس‌بنز کلاس E (W۱۲۴)

مرسدس‌بنز یکی از شرکت‌هایی است که سال‌هاست در ایران حضور دارد. بنابراین، خودروهای کلاسیک بسیاری نیز از این برند در بازار یافت می‌شود. کلاس E یکی از پرطرفدارترین و کاربردی‌ترین محصولات مرسدس‌بنز محسوب می‌شود؛ نسل W۱۲۴ این کلاس بین سال‌های ۱۹۸۵ تا ۱۹۹۵ تولید شد. W۱۲۴ ظاهر ساده‌ای دارد و در بازار ایران «بنز کپل» خطاب می‌شود. پیشرانه این سدان با حجم‌های متفاوتی عرضه شد؛ نسخه ۲.۳ لیتری آن قادر است ۱۳۵ اسب‌بخار قدرت و ۲۰۵ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. W۱۲۴ مزایای فراوانی دارد؛ مانند سواری نرم و لذت‌بخش، فضای کابین خوب و راحت، ارزش خرید بالا و ….

فولکس‌واگن گلف MK۲

گلف یک هاچ‌بک جذاب آلمانی است که موردپسند اکثر جوانان است. نسل دوم آن بین سال‌های ۱۹۸۳ تا ۱۹۹۲ تولید شد و پا به ایران گذاشت. این خودروی پرفروش اکنون یک کلاسیک محبوب با قیمت مناسب محسوب می‌شود که جای ایجاد تغییرات ظاهری بسیاری را نیز دارد. گلف‌های موجود در کشور از یک پیشرانه ۱.۸ لیتری نیرو می‌گیرند و قدرت آن‌ها به ۹۰ اسب‌بخار می‌رسد. این هاچبک آلمانی برای علاقمندان به تیونینگ‌های فنی و ظاهری بسیار مناسب است.

کادیلاک سویل

خودروهای آمریکایی به ابعاد بزرگ و طراحی‌های عضلانی معروف‌اند. در برهه‌ای از تاریخ کشور، کادیلاک سویل در کارخانه‌های داخلی مونتاژ شد. این سدان براساس پلتفرم X-Body ساخته شده و پیشرانه ۸ سیلندر ۵.۷ لیتری آن توانایی تولید ۱۸۵ اسب‌بخار قدرت و ۳۸۰ نیوتن‌متر گشتاور را دارد. کادیلاک سویل در دهه ۵۰ شمسی بسیار لوکس محسوب می‌شد؛ کابین راحت و جادار آن، امکاناتی نظیر سیستم تهویه نیمه‌اتوماتیک، فرمان تلسکوپی، صندلی و شیشه‌های برقی و … را ارائه می‌داد. کادیلاک سویل این روزها به عنوان یکی از کم‌هزینه‌ترین خودروهای کلاسیک آمریکایی در بازار به فروش می‌رسد. اما از معایب آن مانند مصرف سوخت بالا، ابعاد نامناسب برای رانندگی در شهرها و کمبود قطعات و مکانیک خبره، نمی‌توان چشم‌پوشی کرد.

کد خبر 560184

منبع: ایمنا

کلیدواژه: خودرو بازار خودرو قیمت خودرو خودرو کلاسیک خرید خودرو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نیوتن متر گشتاور خودروهای کلاسیک اسب بخار قدرت بازار کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۸۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار هولناک تلفات جاده‌ای/ زخم کیفیت خودروهای داخل درمان نمی‌شود؟

‌به گزارش خبرنگار مهر، نقاط حادثه خیز بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد تصادف‌های منجر به فوت و آسیب دیدگی شناسایی و پس از اولویت بندی ایمنی و استاندارد سازی می‌شوند. این نقاط در بررسی‌هایی که توسط راهداری، پلیس راه و وزارت کشور صورت می‌گیرد، مشخص و اعلام می‌شود.

‌طی سالیان اخیر، خودروهای بی‌کیفیت داخلی به همراه نقاط حادثه‌خیز نقش اساسی و پررنگی در افزایش آمار فوتی‌های تصادفی دارند، به طوری که تمام مراجع ذی‌صلاح این دو عنصر را از عوامل اصلی تلفات تصادفات جاده‌ای عنوان می‌کنند. زمانی که در شرکت‌های خودروساز داخلی شاهد ارتقای کیفیت و ایمنی محصولات نباشم، قطعاً با وجود نقاط حادثه خیز و برخی از خطاهای انسانی متقابلاً باید آمار بالای تصادفات و تلفات جاده‌ای را نیز پذیرا باشیم.

با خرید امتیاز نهضت ملی گرفتار نشوید؛ احتمال سلب پروژه مسکن

‌آرش صیادی مدیرعامل شهر جدید پرند در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص واحدهای مساله‌دار مسکن مهر، گفت: طبق پیگیری‌ها مشکل حدود ۷۰۰ واحد برطرف شده و برای رفع موانع باقی واحدها همچنان در تلاش هستیم؛ البته مسکن مهر پرند از نظر سازه‌ای پروژه با کیفیت محسوب می‌شود.

وی در ادامه با تاکید بر غیرقانونی بودن خرید و فروش امتیاز نهضت ملی مسکن، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه امکان دارد در ادامه پروژه به هر دلیلی امتیاز نهضت ملی مسکن سلب شود، از مردم می‌خواهیم به چنین معاملاتی ورود نکرده و خود را گرفتار نکنند.

وی افزود: سال گذشته در شهر جدید پرند به صورت فشرده ۱۳ هزار واحد مسکونی خالی شناسایی و هم‌اکنون ۱۰ هزار واحد به سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات معرفی شده است؛ البته احتمال وجود ۳ هزار واحد دیگر خالی از سکنه در این شهر جدید وجود دارد.

کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد

علی‌اکبر صفایی با اشاره به عملکرد سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه توسعه دریا محور، گفت: سال گذشته ۱۰۰ هزار میلیارد تومان شامل ۵۰ هزار میلیارد تومان از منابع دولت و ۵۵ هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی برای پروژه‌های عمرانی و زیربنایی در بنادر کشور سرمایه‌گذاری شد. ۱۳ هزار میلیارد تومان از این حجم از سرمایه‌گذاری، آماده افتتاح شده است.

وی گفت: صنعت کشتی‌سازی ایران در سطح جهانی مورد توجه است و به طور مثال ونزوئلا سفارش ساخت سه فروند کشتی ۹۰ هزار تنی داشت که توسط مهندسان توانمند کشورمان انجام و تحویل شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان عنوان کرد: مذاکراتی در زمینه ساخت کشتی با کشور کوبا نیز انجام شده که امید است از توان داخلی در این حوزه برای ساخت کشتی‌های مورد نیاز کشورهای آمریکای جنوبی به خوبی استفاده کنیم. در زمینه تجارت دریا برد با کشورهای حوزه دریای خزر نیز با دستیابی به رکورد حدود ۹ میلیون تن، ۳۰ درصد رشد ثبت شده که عمدتاً با کشورهای روسیه و قزاقستان بوده است.

شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»

به گزارش خبرنگار مهر، در هفته گذشته خبری مبنی بر اینکه «خرید و فروش جت برای عموم مردم آزاد شد» در فضای رسانه در حال دست به دست شدن بود، با اعلام این خبر کافی بود تا بحث‌های داغ فضای مجازی به این جهت حرکت کند؛ خبر خرید جت شخصی توسط رئیس سازمان هواپیمایی کشور یکباره مورد توجه افکار عمومی قرار گرفت و سوژه بسیاری از افراد اهل رسانه و کاربران فضای مجازی شد.

«برخی از رسانه‌ها با انتقاد از خبر اعلامی محمد محمدی‌بخش»، ماجرای خرید جت شخصی را دغدغه جدید قشر متمول جامعه («آسمان در اختیار متمولین؛ از بلیت هواپیمای نجومی تا خرید جت شخصی») دانستند اما با بررسی این خبر در زوایای مختلف، مشخص می‌شود که صحبت‌های رئیس سازمان هواپیمایی در زمینه جت شخصی یک مساله جدی در صنعت هوایی کشور است اما نوع بیان وی موجب برانگیختن واکنش منفی کاربران شد و عده‌ای از افراد با سوءاستفاده از این فضا، با لحن شوخی و جدی در فضای مجازی لطیفه ساختند به طور مثال: «پس بریم پراید هایمان را بفروشیم و جت شخصی بخریم» یا کاربر دیگری نوشته بود: «حالا کجا پارکش می‌کنن؟ گرفتاری شدیما!»

کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو

سید کمال هادیان‌فر معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، گفت: برخی از نقاط پر تصادف مربوط به سال‌های گذشته است و باید توجه داشت که ۴۶ هزار کیلومتر از ۲۷۰ هزار کیلومتر راه موجود در کشور را راه‌های شریانی و برخوردار از جدا شونده و نیوجرسی تشکیل می‌دهند، اما راه‌های فرعی بسیاری با استانداردهای مخصوص خود و بدون برخورداری از جداشونده نیز در دست بهره برداری هستند که ارتقای راه‌ها و تبدیل به دوبانده یا تعریض آنها نیازمند منابع مالی زیادی است.‌

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه ۸۰ چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند. واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس

محمدرضا مهدیار اسماعیلی رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن از ورود این صندوق به بازار خرید سیمان از طریق بورس در آینده نزدیک خبر داد، گفت: در ادامه حمایت‌های این صندوق از سازندگان مسکن، پس از اجرایی شدن خرید فولاد در سال گذشته، امسال خرید سیمان به منظور تزریق به پروژه‌های مسکن کشور در برنامه صندوق ملی مسکن قرار دارد.

رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن کاهش قیمت مصالح برای سازندگان با حذف واسطه‌ها و افزایش سرعت پیشرفت پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن را دستاوردهای مهم ورود این صندوق به عرصه خرید مصالح ساختمان سازی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این با خریدهایی که به صورت عمده با حجم بالا و به صورت نقد از طریق بورس صورت می‌گیرد، از تولیدکنندگان داخلی مصالح ساختمانی هم حمایت می‌شود.

انعقاد پیوند خواهرخواندگی میان دو بندر مهم ایران و کوبا

طی دیدار، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی و ادواردو رودریگز داویلا وزیر حمل و نقل جمهوری کوبا با حضور هیأت همراه دو کشور دیدار و گفت‌وگو کردند که وزیر راه و شهرسازی ایران با اشاره به برگزاری این نشست، گفت: پیوند خواهر خواندگی میان دو بندر مهم کشورهای ایران و کوبا منعقد شود تا فعالین اقتصادی و شرکت‌های حمل و نقل دریایی کوبا بتوانند از تسهیلات بندری ایران بهره‌مند شوند؛ البته ظرفیت حمل و نقل دریایی دو کشور از طریق دریا و اقیانوس، در زمینه جابه‌جایی کالاهای کوبایی به مقاصد شمالی از طریق بنادر ایران فرصت بسیار خوبی خواهد بود.

بذرپاش با اشاره به درخواست‌های همتای کوبایی برای استفاده از ظرفیت مهندسی ایران در حوزه تعمیرات هواپیما، گفت: مقرر شد، نیازمندی‌های ایشان در این زمینه از طریق سفارت کوبا در تهران به وزارت راه و شهرسازی منتقل شود.

نرخ ساخت منطقی نیست

حمزه شکیب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تعرفه حق‌الزحمه مهندسان سازمان نظام مهندسی کشور، گفت: تعیین تعرفه حق‌الزحمه مهندسان سازمان نظام مهندسی از سال‌های اخیر تا هم‌اکنون هرساله با چالش همراه بوده که این موانع برخی از تبعات اجتماعی را در پی داشته است.‌

وی ادامه داد: موضوع دیگری که اجرای این روند را با چالش مواجه کرده عدم تطبیق فرمول محاسبه نرخ ساخت با نرخ حق‌الزحمه مهندسان است؛ زیرا حق الزحمه‌های مهندسان بر اساس هزینه ساخت محاسبه می‌شود که این نوع فرمول محاسبه هیچ تشابهی با هزینه ساخت واقعی مسکن ندارد و از دو سال گذشته (۱۴۰۱) درخواست به‌روزرسانی هزینه ساخت را پیشنهاد دادیم.‌

کد خبر 6094901 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • یک گزینه جالب و غیر منتظره؛ روگر اشمیت هدف اصلی و بعدی بایرن مونیخ
  • سومین گزینه هم پر کشید! دردسر باورنکردنی بایرن مونیخ در انتخاب سرمربی
  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • رالف رانگنیک و تایید خبر جنجالی؛ پروفسور آلمانی به خاطر بایرن مونیخ، اتریش را ترک نمی‌کند
  • آمار هولناک تلفات جاده‌ای/ زخم کیفیت خودروهای داخل درمان نمی‌شود؟
  • لوازم یدکی رنو
  • خودروهای عضلانی جذابی که ناشناخته ماندند، از فورد فالکون کبرا تا کرایسلر والیانت (+عکس)
  • بازطراحی مرسدس بنزهای کلاسیک با تکنولوژی 2024 (عکس)
  • قیمت خودرو امروز ۱۲ اردیبهشت +جدول
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات